Uskoro abortus i u Svetom Duhu

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević u utorak je najavio da će "Sveti Duh" uskoro Tomaševićimati novog predstojnika Ginekologije koji će u toj gradskoj bolnici u kojoj su svi ginekolozi u prizivu savjesti osigurati obavljanje dostupnog i sigurnog pobačaja

Tomašević je podsjetio da je u izbornom programu na temelju kojeg je demokratski izabran za gradonačelnika to i obećao.

"Tako da idemo dalje prema onome što smo govorili i to je nešto što je i ravnateljica bolnice više puta istaknula da očekuje od novog predstojnika", istaknuo je Tomašević na redovnoj konferenciji za novinare.

Na pitanje kako će to napraviti kad su svi ginekolozi u toj bolnici u prizivu savjesti, Tomašević je rekao da detalje treba prepustiti ravnateljici. Za zapošljavanje psihologa rekao je da za to suglasnost mora dati i ministar zdravstva.

Vezano za nalaz zdravstvene inspekcije koja je u toj bolnici u vezi slučaja Čavajda utvrdila nepravilnosti, rekao da se time treba baviti ravnateljica, ali i napomenuo da još uvijek traje unutarnji nadzor koji je pokrenut i prije nego što je došlo do zdravstvene inspekcije.

(hkv)

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.