Dr. sc. Peternel reagirao na podmetanja Faktografa

To da je od strane mainstream medija daleko najpodržavaniji kandidat za gradonačelnika Zagreba Tomislav Tomašević je činjenica, kao što je činjenica da je godinamaMesići i Sorosza svoje djelovanje bio financiran iz stranih izvora, kao što je činjenica da će ako pobijedi na izborima za svoj dosadašnji aktivističko-ideološko djelovanje imati nepresušne izvore iz gradskog proračuna.

Ovo su bile činjenice, pa se Faktograf u pokušaju branjena Tomislava Tomaševića, ali i samoga sebe i svoga rada financiranog također iz stranih izvora, primio vrlo prljavog podmetanja. Tako je GONG-ovo glasilo ustvrdio da Škoro s Domovinskim pokretom i stranka Most protiv kandidata Možemo! Tomislava Tomaševića vode kampanju utemeljenoj "na antisemitskoj teoriji zavjere”.

Na ova podmetanja reagirao je na svom Facebook profilu dr. sc. Igor Peternel, čiju objavu donosimo u nastavku:

"Ljevičarski aktivizam opet je u diverzantskoj akciji na slobodu govora!

Preko Faktografa ( u vlasništvu GONGa) optužuju DP i Most za antisemitizam zbog dovođenja u vezu Tomaševiceve kampanje i Sorosa! Njima za info, Sorosevim udrugama je zabranjeno djelovanje u Izraelu, tako da je poistovjećivanje kritike Sorosa sa antisemitizmom izraz vrlo plitkoumne pseudoargumentacije. Tendencija je zabraniti čak i spominjati ime Soros u javnoj komunikaciji.

Ovdje se radi o drskoj i bezobraznoj zloupotrebi moći, ideološkoj FaceBook policijskoj akciji, a kako bi se ušutkali ideološki neistomišljenici i pogodovalo jednoj političkoj opciji da u nefer uvjetima pobijedi na izborima!

Kad hrvatskom liberalu povjerite čuvanje slobode govora to je otprilike kao kad hdzovac osigurava da institucije rade svoj posao."

Inače, vrijedi spomenuti da je izraelski premijer Benjamin Netanyahu više puta oštro protivio djelovanju Georga Sorosa, smatrajući da izravno potkopava temelje države Izrael. Očekujemo zato od GONG-ovaca i njihove ideološke policije u vidu Faktografa da i Netanyahu proglase antisemitom.

(hkv)

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.