Teza "koja ne stoji", nego eklatantno upada u oči

Premijer Andrej Plenković odbacio je u četvrtak tezu da su govori na proslavi Dana pobjede i dana domovinske zahvalnosti u nedjelju u KninuVjerodostojnoplanirani u osam ujutro kako se ne bi suočio sa zvižducima i nezadovoljstvom građana, a potvrdio je i informaciju da će na proslavi u Kninu proletjeti tri izraelska borbena zrakoplova F16, prenosi Hina.

“Ta teza ne stoji uopće i ne znam zašto je postavljate”, kazao je Plenković na konferenciji za novinare odgovarajući na novinarski upit boji li se zvižduka budući da su govori na glavnom trgu u Kninu organizirani za osam sati ujutro.

“Ove godine je došle do modifikacije, neke od braniteljskih udruga su bile sklone tome da što veći broj ljudi može biti prisutno kada se drže govori i s obzirom na procjenu temperature koja se očekuje u nedjelju u Kninu, s obzirom na iskustvo ranijih godina i s obzirom da je Sinjska alka istoga dana, odlučeno je da govori na trgu budu ujutro”, rekao je Plenković.

Mi premijeru sa svoje strane možemo sugerirati da govor održi oko 3 ujutro, kada je temperatura najpovoljnija. Tako ćemo svi moći mirno spavati i biti sigurni da voljenom i vjerodostojnom vođi našega mainstreama nitko ne zviždi. Snimku govora bez ijednog zvižduka će se onda moći narodu puštati na televizijama cijeli dan.

(hkv)

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.