Projekt "Psihosocijalno osnaživanje hrvatskih branitelja kroz digitalizaciju umjetnosti i kulture”

Udruga Obnova poziva hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji da se uključe u projekt “Psihosocijalno osnaživanje hrvatskih branitelja kroz digitalizaciju umjetnosti i kulture”.Psihosocijalno osnaživanje hrvatskih branitelja kroz digitalizaciju umjetnosti i kultureCilj projekta je potaknuti interes hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji za kulturom i umjetnošću kroz 14 online radionica:

• 2 radionice kreativnog pisanja - proza - 9.rujna, lirika 10.rujna

•2 virtualne šetnje muzejima (17. i 18. rujna)

• 2 radionice: Zaboravljena hrvatska jezična tradicija: Zagrebačka filološka škola i jezični prijepori u Hrvatskoj od sredine 19. do sredine 20. Stoljeća - 28. i 29. rujna

• 4 radionice: Kreativna hrvatska povijest – okolnosti stvaranje kulturnih književnih djela u povijesti – listopad 2020.

• 2 radionice kreativne filozofije – listopad 2020.

• 2 virtualna obilaska kulturnih znamenitosti Grada Zagreba - listopad/studeni 2020.

Detalje o svakoj radionice možete vidjeti poveznici.

Kako se uključiti?

Pravo sudjelovanja u projektu imaju hrvatski branitelji i članovi njihovih obitelji, a radionice će se održavati putem Google Meet aplikacije. Za uključivanje je dovoljno imati Gmail račun, a na Google Meet aplikaciju moguće se prijaviti računalom ili mobilnim uređajem. Svi sudionici koji ispune prijavnicu, na mail adresu će dobiti poveznicu za sudjelovanje prije održavanja radionice.

Prijavnica.

Za detalje o projektu pozivamo vas da pratite Facebook stranicu Udruge Obnova.minista branit logo 1

Projekt financira Ministarstvo hrvatskih branitelja.

Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost Udruge Obnova.

 (hkv)

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.