Hrvatska je viceprvak svijeta!

U muškoj i hrabroj igri Hrvatska nogometna reprezentacija nije uspjela nadoknaditi manjak sreće u prvom poluvremenu i dva gola kašnjenja kada je potpuno dominirala nad Francuskom reprezentacijom. No, Hrvatska je nogometni viceprvak svijeta što je fantastičan uspjeh s kojim naši igrači ulaze u športsku povijest.

Hrvatska

Kroz ovo Svjetsko prvenstvo Hrvatska nogometna reprezentacija pokazala nam je ponovo što znači biti dio svjetske elite. Ne mislimo da će to izravno utjecati na provincijski i primitivni mentalitet našega mainstreama, ali ovaj uspjeh Hrvatske nogometne reprezentacije još jednom nas ojačava u uvjerenju da će moderna Hrvatska stvorena u Domovinskom ratu i na drugim područjima, kulturi, inovativnosti, znanosti, ekonomiji, nadvladati svojim srcem, znanjem i vjerom duboku umreženu ostavštinu koja nas toliko koči u ostvarivanju prava na ravnopravno natjecanje s najboljima.

(hkv)

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.