Ranko Ostojić na krilima 'principijelnosti' Mosta

Kraj tjedna obilježio je i kraj spora o bivšem SDP-ovu ministru Ranku Ostojiću, koji je ipak, zahvaljujući glasovima Mosta, izabran za predsjednika saborskog Odbora za unutarnju politikuBožo Petrovi nacionalnu sigurnost. Mošćani su pak na Facebooku objasnili kako su glasovali za SDP-ova kandidata samo zato što po zakonu to mjesto pripada oporbi.

Inače, drže da je Ostojić, čija je "retorika primjerenija uličarima", pravi predstavnik SDP-a koji je Milanović pretvorio u "hordu huškača koji znaju samo sijati mržnju i podjele i vrijeđati". Zasad Ostojić nema mogućnosti da im se osveti rascjepljenjem glave kako je to njegova policija u Vukovaru učinila branitelju Darku Pajčiću, koji je doskora od posljedica te surovosti umro, ne može ih ni prisilno poslati u ludnicu kao Marka Franciškovića, a ne može ni uhićivati uz pomoć britanskih obavještajaca. Jedino bi im možda još mogao podmetnuti svastiku. A svakako će ući u povijest: umjesto da mu se zbog ubojstva branitelja, prisilne hospitalizacije političkog protivnika i teške povrede hrvatskog suvereniteta dovođenjem na sjednicu Račanove Vlade londonskog špijuna radi potrage za Gotovinom stave lisičine na ruke, izabran je na značajnu dužnost u Saboru. U sklopu Mostovih reformi!

Milan Ivkošić
Večernji list
(iz Tjedne inventure)

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.