Šaljite nam svoje priloge...U kontaktima s našim čitateljima pokazalo se kako mnogi od onih koji nisu članovi Hrvatskoga kulturnog vijeća izbjegavaju komentirati članke, odnosno javiti se redakciji sa svojim prilozima. Zbog toga treba naglasiti kako Portal Hrvatskoga kulturnog vijeća nije zamišljen kao mjesto okupljanja jedino našeg članstva na Internetu, već i kao sredstvo komunikacije i sa svim ostalima kojima su teme o kojima pišemo zanimljive.

To ujedno znači da su na Portalu dobrodošli svi komentari, jednako kao što ćemo rado objaviti (i kao što to već uostalom i činimo) priloge autora koji nisu članovi Hrvatskoga kulturnog vijeća. Za pisanje komentara pod već objavljene članke dovoljno je registrirati sustav Disqus pod samim člancima. S druge strane, tekstovi za objavu na Portalu kao posebni prilozi se mogu slati na elektroničku adresu uredništva Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.