Drago nam je izvijestiti naše čitatelj i članove Udruge kako je Portal Hrvatskoga kulturnog vijeća od ove jeseni zaposlio našega dugogodišnjeg suradnika Davora Dijanovića. HKV - Tri slova koja čine razlikuTime je ostvarena naša davna želja za djelomičnom profesionalizacijom rada Portala. Naime, projektni prijedlog Portala pod naslovom „Otvoreni dijalog: Dogadaji, argumenti i stavovi“ je na zadnjem natječaju Agencije za elektroničke medije bio jako dobro ocijenjen, na temelju čega mu je kao neprofitabilnom mediju udruge građana dodijeljeno 99.291,29 kuna za 2015. i 66.410,05 kuna za 2016. godinu.

U međuvremenu, kao Portal smo se javili na još nekoliko natječaja sa željom ostvarivanja dugoročne financijske stabilnosti. Pišite nam...Tijekom sljedećih mjeseci planiramo i određenu reorganizaciju sadržaja na Portalu, s naglaskom na izmjene naslovnice koju želimo bolje prilagoditi većem volumenu priloga i vijesti koje planiramo objavljivati. Ideje i sugestije čitatelja kako Portal učiniti još boljim u sadržajnom i tehničkom smislu rado ćemo poslušati te se one mogu slati i na elektroničku adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Na svim tim natječajima sredstva se dodjeljuju iz javnih fondova, čime smo osigurali daljnju potpunu nezavisnost našega medija, kao njegove osnovne vrijednosti koja ostaje neupitna.

Dakako, i dalje će se dobrim dijelom rad našega Portala temeljiti na doprinosima brojnih naših volontera suradnika. No, dobivena financijska sredstva i djelomična profesionalizacija omogućuju nam dalji razvoj Portala, još zanimljivije priloge i veću aktualnost. Također, svaka donacija Portalu i Udruzi puno će nam i dalje značiti, budući da postoji još cijeli niz troškova koji se ne mogu pokriti strogo namjenskim sredstvima koje Portal ostvaruje preko natječaja za vrlo konkretne programske sadržaje.

Tijekom sljedećih mjeseci planiramo i određenu reorganizaciju sadržaja na Portalu, s naglaskom na izmjene naslovnice koju želimo bolje prilagoditi većem volumenu priloga i vijesti koje planiramo objavljivati. Ideje i sugestije čitatelja kako Portal učiniti još boljim u sadržajnom i tehničkom smislu rado ćemo poslušati, te se one mogu slati i na elektroničku adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Radi bolje komunikacije s našim suradnicima i dogovora oko mogućih priloga, člana redakcije Davora Dijanovića od sada će se moći kontaktirati i telefonskom, radnim danom od 17 do 19 sati na broj 095 909 7746.

Za Portal,
O. Barišić

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.