Predsjednici jednostavno nema pomoći

Iz podužeg razgovora za Jutarnji list izdvojili smo odgovor predsjednice na pitanje oKolinda Grabar Kitarović i Boris Jokićkurikularnoj reformi.

- Od samog početka dajem snažnu potporu sveobuhvatnoj reformi obrazovanja te pozorno pratim sve što se s time u vezi događa. Već sam kazala da smo previše vremena izgubili i da sada moramo sprintati kako bi dostigli države koje imaju suvremen i kreativan obrazovni sustav, sustav koji stvara samostalne i odgovorne osobe. Moramo obrazovati ljude za budućnost, ljude koji će se brzo zapošljavati, koji će biti mobilni i prilagodljivi životu i tržištu rada koje se sve brže mijenja. Uvjerena sam kako ministrica Divjak i cijela Vlada na čelu s premijerom Plenkovićem razumiju važnost ove reforme te kako će se već sljedeće školske godine krenuti s njezinom sveobuhvatnom provedbom. Riječ je o budućnosti naše djece.

Više nemamo snage komentirati ovakve izjave. Predsjednici jednostavno nema pomoći, a, izgleda, ni budućnosti naše djece.(mm)

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.