Završni račun 2012.

Kad malo bolje razmislim o onome što smo činili ove godine,nikako se ne mogu oteti dojmu da su nas opet izradili. Ako se 21.12 i dogodi smak svijeta kako su to Maje najavili u svojim kalendarima, čini mi se da će to biti spas za nas Hrvate. Spas jer ćemo nestati kao slobodni, nezavisni i samostalni.omca

Bilo kako bilo, pokušat ću napraviti rekapitulaciju tekuće godine.

Financije

Kao i uvijek bogati žive na štetu siromašnih, Banke su povećale kamate sukladno onim sitnim slovima na samom dnu ugovora, nerođena djeca su nam zadužena sa po otprilike 7.500 eura, a mi živi sa po 5.700 eura duga po glavi u prosjeku, za mrtve još nisam dobio financijsku listu, ali koliko znam i njih smo ponešto zadužili kod fondova, pa ćemo i taj dug vratiti tako da ga pripišemo nama živima i još nerođenima. Nova godina a novim porezima, ne drugim i drugačijim nego pridodanim na one stare. Ne dao Bog imat za život, odmah si državni neprijatelj br. 1.

Mediji

Mediji kao mediji, ako nemaju hrvatski predznak i nisu neovisni odnosno ne pripadaju nekome od medijskih magnata nemaju šanse opstati i prenositi istinu. Ovi koji nose naziv „državni“ ili „javni“, poput HRT-a, sve su samo ne nacionalni. Zašto? Pa velik dio filmskog programa je na toj „našoj“ televiziji srpski, crnogorski ili jugonostalgičarski. Partizanski filmovi, déjà vu serije, katastrofa. Jagma je za antihrvatskim novinama, novinarčićima, televizijama i filmovima.

Pokušavaju naciji promijeniti svijest, srećom ima dijelova RH gdje ne gledaju HRT jer nema signala, većim dijelom su TV aparati zapečaćeni radi neplaćanja RTV pristojbe jer nacija nema novca za to. Sreća naša što će manjak novca spasiti nacionalnu svijest, molim vas da povećate cijene RTV pretplate, novina, struje i interneta za 100%. Sad će se mladež ljutiti, ali će kasnije, za par godina, biti zahvalna. Oni poput Danijele Trbović koji su odmah prijavili Gotovinu da su ga vidjeli za vrijeme potjere danas postaju kumovi hrvatskim pilotima. Seve je ostavio Milanče, mo`š mislit štete.

Debilne emisije idu u novim blokovima: red Sulejmana, red Budve na peni od mora, red homoseksualaca, red Fimi-medije... hrt logoonda malo izmjena i pojašnjenja zašto su firme propale. Zašto BDP nije ovakav ili onakav, zašto oni moraju imati plaću 17.000 kuna, a vi ne trebate posao. Što će Vam, pa sve ćete dobit badava kad uđemo u EU. Da pojasnim, karikirat ću situaciju kroz vic. Kako se zaklinju ljudi u Hrvatskoj:

- Oni koji imaju plaću 2.500 kn: "Kruha mi!"

- Oni koji imaju plaću 10.000 kn: "Svega mi!"

- Oni koji imaju plaću 20.000 kn: "Poštenja mi!"

- Političari: "Ne mak'o se s ovog mjesta!"

Čak su i crtani filmovi prilagođeni zaštiti interesa protivnih tisućljetnom odgoju, običajima i svjetonazoru Hrvata.

Danas je bolje biti nepismen i ne znati ništa, manje glava boli, manje sumnjaš u vlastite prosudbe i inteligenciju. Preporuka svima: Gledajte National Geographic, ali ne životinjsko carstvo jer ćete odmah pomisliti na poznate koje ste vidjeli u Saboru. Ne, ne mislim pri tome na lavove, nego na hijene, kameleone i krokodile...

Zdravlje

Nacija nam je u totalnom rasulu i kao takva mislim da neće proći liječnički pregled za ulazak u EU. Ne treba njima tamo neka bolesna nacija i još k tome bez love.dzep

Osnovna bolest prosječnog hrvatskog državljana jest ona nasljedna još s kraja prošlog stoljeća, bolest s kojom su nas zarazili jugovići, a zvala se „besparitis“ kojoj je osnovni simptom „neplatitis“ a uzročnik te bolesti je majčica država odnosno prijenosnici političari.

Bolest se razvija progresivno i napada sve dijelove društvene zajednice osim političko-menadžerske elite koja po „vakcinu“ ide u EU i tamo se liječi. Ta bolest ovu naciju udara već dobrih dvadeset godina i za sada osim injekcija koje primaju političari i menadžeri, ostalima lijek nije dostupan osim uz enormne kamate kod EU banaka koje smo sanirali nadajući se da će nam zbog toga lijek biti pristupačniji. Eto, tu su nas opet izradili.

Kad Vas udari besparitis to osjetite do kostiju, djeluje negativno na sva čula, brzo se širi okolinom, prije svega u obitelji i napada sve naraštaje bez obzira na tjelesnu spremu, obrazovanje, starosnu dob. Počinje glavoboljom, pa gubitkom volje, slabošću, stidom, sramotom, i kreće k ovisnosti. Razara brakove, obitelji, sukobljava naraštaje i nabija osjećaj krivice. Umrtvljuje duh i tijelo, ostaje Vam samo čekati, umrijeti, ili dobiti na lotu.

Dijagnoza bolesti po međunarodnim standardima je: „Novac je krv i duša EU čovjeka, onaj tko ga nema hoda mrtav među živima.“ Kako su stručnjaci zaključili bolest će u Hrvatskoj postati epidemična s naznakom nastanka pandemije prilikom ulaska u EU jer je tamo pogodnija klima za širenje i mutiranje spomenutih bolesti. Posljedice bolesti jesu ekstremno društveno siromaštvo i smrt.

Lijek za bolest je novac u svim svojim oblicima, lijeka kronično nedostaje, no ekstremisti predlažu eliminaciju uzročnika bolesti hdzsdpna način da se on i prijenosnici uklone iz društveno političkog života nekog prostora. Dakle, sumirano: ostavi nas EU i potamani lustracijom uzročnike-prijenosnike, političare iz prošlog stoljeća. Potpisujem.

Neću ići u daljnju analizu pa neću dotaknuti religiju, kulturu i druge sfere života nacije u ovom tekstu. Ostavit ću to za neku drugu prigodu, jer ipak što bi bilo previše bilo bi previše....

Daj Vam Bog novca, da budete zdravi, lijepi i pametni... ne trebate za to ići u školu, odgajajte djecu da budu izdajnici, samodopadni, samodostatni, ateisti, nevjernici, i učlanite ih u jednu od dvije struje-frakcije nastale od komunizma, dakle SDP ili HDZ. Imat će budućnost, zdravlje i sreću... samo ih nemojte učiti da vole svoje: povijest, vjeru i običaje, nemojte ih učiti da budu Hrvati.

Jer ako to učinite hodat će mrtvi među živima...

Mario Maks Slaviček

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.