Na Dan državnosti dođite u Rijeku, na povorku hrvatskog ponosa i slave!

Poštovani građani Republike Hrvatske, hrvatski branitelji i domoljubi, ovim putem obavještavamo vas o "Povorci hrvatskog ponosa i slave"“koju organizira UHD91, a koja će se održati u Rijeci na Dan Državnosti 25.06.2012.g.most branitelja rijeka

Kolona će krenuti ispred murala Vukovara u Vukovarskoj ulici u Rijeci 25.06.2012. godine u 12.00 sati i kretat će se kroz centar Rijeke, preko riječkog Korza do Mosta hrvatskih branitelja na kojem će se zapaliti svijeće za sve poginule u Domovinskom ratu i održati Sveta misa, nakon koje završava „Povorka hrvatskog ponosa i slave“.

Pozivamo sve hrvatske branitelje i braniteljske udruge da se pridruže našoj "Povorci hrvatskog ponosa i slave“, pozivamo sve navijačke skupine, studente, učenike, predstavnike Crkve, radnike, ribare...

Neka se pridruže i političari ali samo u svoje ime i bez političkih i stranačkih obilježja. Neka se toj koloni pridruže svi koji štuju doprinos hrvatskih branitelja u stvaranju Republike Hrvatske. Neka ta mirna i ponosna povorka gradom bude naša proslava Dana Držanvnosti.

Udruge ratnih brigada pridružite nam se u ovoj povorci jer ovo nije ni politička niti ničija privatna proslava, ovo je povorka u kojoj na Dan Državnosti iskazujemo svoj ponos na stvaranje ove države. Ponesite sa sobom službene zastave našeuhd91 logoRepublike Hrvatske, ponesite i ponosno razvijete ratne zastave vaših postrojbi .

Već sada imamo informacije da će u povorci sudjelovati preko tisuću sudionika! Povorci će se pridružiti ratni zapovjednik obrane Bogdanovaca Damir Radnić, ratni zapovjednik obrane Vukovara Branko Borković Mladi Jastreb, pripadnici HOS-a, 204. vukovarske brigade, specijalne policije "Ajkula" iz Rijeke, braniteljske udruge iz Rijeke i drugih gradova, pripadnici riječkih ratnih postrojbi, katolički skauti, riječki nadbiskup, studenti i učenici, građani Rijeke itd.

Domoljubi i branitelji sa svih strana Lijepe Naše i drugih zemalja, vidimo se u Rijeci u "Povorci hrvatskog ponosa i slave“ na Dan hrvatske Državnosti 25.06.2012. u Vukovarskoj ulici u 12.00 sati. Pokažimo da je hrvatski narod i dalje uz svoje heroje i ponosno zajedno marširajmo na Dan Državnosti! Za sve informacije vezane uz ovu povorku obratite nam se na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Neka vide da nas ima!

Udruga Hrvatski dragovoljac 1991.

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.