S. Mesić – 'Ne vjerujem da je moj prijatelj Moamar Gadafi naredio takav masakr!'

Mesić i GadafiRiječi su to „čuđenja" bivšeg nam predsjednika Stipe Mesića, koje je jučer prenio „Večernji list" na naslovnici. Mesićevo „čuđenje" tjera čovjeka na niz drugih čuđenja. Prije svega hrvatskom narodu, koji je tog čovjeka izabrao predsjednikom i to dva puta. Jednom se možeš z..... , al' dva puta! Onda opet hrvatskom narodu koji predmetnog gospodina smatra jednom od najpopularnijih osoba u Hrvata i voli gotovo kao Severinu, iako, koliko se zna, nema „filmić".

Zatim odluci gospodina Mesića da Moamara Gadafija nakon svega naziva svojim prijateljem i staje u njegovu obranu. Očito je ako ste Mesićev prijatelj možete se trajno pouzdati u njegovo prijateljstvo. Taj Vas neće izdati i odreći se kao prijatelja čak i ako pobijete 100 000 ljudi. Možda u toj karakternoj osobini Stipe Mesića treba tražiti odgovor zašto je toliko zaljubljen u život i djelo druga Tita, Manolića, Boljkovca i njima sličnih!

Josipović se još nije izjasnio glede Gadafija, ali od hrvatskog naroda traži poštovanje za Manolića zbog njegova sudjelovanja u „stvaranju" Hrvatske. Ako ovako nastavimo birati predsjednike, slijedeći je Manolić ili Boljkovac, naravno ako požive!!!

E, moj narode! – rekao bi Thompson!

Vladimir Gredelj
Speaker's Corner by Vladimir Gredelj

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.