Sretan Vam Dan neovisnosti!

Kako su nam srca bila puna te večeri 8. listopada 1991., kad su zastupnici Hrvatskog sabora, oni koji nisu napustili podrum Inine zgrade prije glasovanja, jednoglasno izgasali neovisnost države Hrvatske! Nismo imali puno nama sklonih u svijetu, nasuprot nama bila je ogromna vojna sila, nismo imali oružja. No, imali smo srce puno ljubavi za Domovinu, i imali smo dr. Franju Tuđmana koji nas je vodio I pobijedili smo!

Danas, dvadeset i dvije godine kasnije imamo državu kojom upravljaju ljudi koji su nasljednici onih koji nisu željeli glasovati za neovisnost Hrvatske. Ne čudi stoga što nam je tako kako jest, teško. No, daleko nam je lakše nego 1991. Danas imamo državu Hrvatsku, što god netko mislio naša je, volimo ju kao što smo ju uvijek voljeli, a ta je naša ljubav jača od mržnje ili ravnodušnosti onih koji ju ne vole. I opet ćemo pobijediti!

Štovane Hrvatice i Hrvati, štovani svi koje vole Hrvatsku, naš dragi dom, sretan Vam Dan neovisnosti.(djl)

 

 

 

 

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.