Projekt "Pravo na rad bez mobbinga - Prijavi mobbing"

U povodu 25. godišnjice međunarodnog Grad Zagreb partner je Udruge za pomoć i edukaciju žrtava mobbinga u kampanji „Prijavi mobbing“ koja je dio globalnog anti-mobbing projekta „Pravo na rad bez mobbinga“. Cilj projekta Pravo na rad bez mobbinga mobjest jačanje suradnje između javnog sektora, akademske zajednice i civilnog društva u Hrvatskoj s ciljem podizanja učinkovitosti zaštite ljudskih prava.

Udruga za pomoć i edukaciju žrtava mobbinga osnovana je u Zagrebu 6. srpnja 2004. godine, s ciljem senzibiliziranja javnosti za problem mobbinga; edukacije i stručnog savjetovanja žrtava mobbinga. Sukladno Statutu, djelatnosti udruge su:

• provođenje programa psihosocijalne pomoći za žrtve mobbinga

• održavanje radionica i predavanja stručnih osoba te organiziranje seminara

• edukacija i pomoć savjetodavna pomoć stručnih osoba za bilo koji oblik nasilja na radnom mjestu

• izdavanje brošura i drugih publikacija iz područja djelatnosti Udrugepravo na rad bez mobbinga prirucnik

• izvještavanje javnosti o problemu mobbinga putem medija i na druge prikladne načine

• sudjelovanje na domaćim i stranim skupovima, seminarima i sl. koji su u vezi s ciljevima i djelatnošću Udruge

Cilj projekta Pravo na rad bez mobbinga jest jačanje suradnje između javnog sektora, akademske zajednice i civilnog društva u Hrvatskoj s ciljem podizanja učinkovitosti zaštite ljudskih prava. Specifičan cilj projekta uvođenje je novih alata i metoda koje će koristiti regionalne/lokalne vlasti i organizacije civilnog društva u zaštiti žrtava mobbinga te tako podići kapacitet i sposobnost civilnog društva i osigurati sveobuhvatnu zaštitu i podršku žrtvama mobbinga.

Dwtaljne informacije o projektu možete dobiti od gospodina Antonija Marića na telefon 01/3907 302 ili mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Na sljedećim linkovima možete preuzeti video i audio spotove.

Davor Denkovski
Ured gradonačelnika

 

Grad ZagrebPrilog je dio programskoga sadržaja financiranoga od strane Grada Zagreba.
 

 

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.