Zagreb Pedicab otganizira razgledavanje grada triciklom/rikšom

U razgledavanje grada sada možete krenuti triciklom/rikšom s pomoćnim električnim pogonom, koje organizira Zagreb Pedicab, i prema svojim interesima individualno dogovoriti vožnju ulicama grada.

Nakon izlaska na ulice replika rađenih po originalnom modelu Ford automobila iz 1905. godine, kojipedicab2su vrlo brzo postali gradska atrakcija, u razgledavanje grada sada možete krenuti i u rikšama s pomoćnim električnim pogonom.

Za realizaciju projekta Zagreb Pedicaba zaslužni su mladi poduzetnici Emil Kirbiš i Filip Pribilović, koji su ga u cijelosti osmislili i uz pomoć Turističke zajednice grada Zagreba građanima i turistima pružili novu turističku uslugu. Tricikle/rikše Pedicab odmah ćete uočiti po dobro poznatoj plavoj boji Zagreba, a oni prometuju širim središtem grada. U rikšu se mogu smjestiti dvije osobe, a dok vaš vozač njome pedalira ispričat će vam i puno zanimljivih detalja o Zagrebu i informirati vas o svemu što vas zanima o gradu.

U ponudi su razne mogućnosti obilaska i ovisno o interesima gostiju vožnje se dogovaraju individualno, dok se cijena obračunava prema trajanju vožnje i kreće od deset kuna nadalje. Ako ste zainteresirani krenuti u obilazak grada u plavoj rikši, vožnju možete naručiti putem internetske stranice www.pedicab.hr ili na brojeve telefona 095 322 0025 i 099 311 9140.

Petar Kolovrat
mojzagreb.info

 

Grad ZagrebPrilog je dio programskoga sadržaja financiranoga od strane Grada Zagreba.
 

 

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.