Jedino Hrvatska: U svom poslu Josipović nije sam

 

Jedino HrvatskaNe prestaju komentari i kritike riječi predsjednika Josipovića izrečenih u Sarajevu, po kojima je Hrvatska de facto sama sebe proglasila agresorom na Bosnu i Hercegovinu. Upravo se ta činjenica posebno ističe i u reagiranju stranke Jedino Hrvatska koje nam je tijekom vikenda pristiglo u redakciju. U priopćenju, koje potpisuje predsjednik Milovan Šibl, se naglašava kako je za svojega posjeta Bosni i Hercegovini trenutni hrvatski predsjednik Hrvatsku optužio za agresiju i podjelu Bosne i Hercegovine.

Time Josipović krivotvori povijest, primjećuju u stranci Jedino Hrvatska, i smatraju kako je trenutni predsjednik dosljedan nastavljač trećosiječanjske mesić-račanovske politike uspostave Zapadnog Balkana. Ova politika temelji se na izjednačivanju krivnje za protekli rat, u skladu s težnjama anglo-srpskih krugova.

Što se tiče ostalih čimbenika na hrvatskoj političkoj sceni, u stranci Jedino Hrvatska zamjećuju kako u svom poslu Josipović nije sam. On je tek jedan u skupini onih koji su osnovali Savez za Europu i koji tvrde da EU nema alternative. Zato je začuđujuće njihovo današnje iznenađenje i osuda Josipovića - kako stoji u priopćenju.

Stranka Jedino Hrvatska cjelokupnu političku elitu na Markovu trgu i na Pantovčaku drži društvom koje je izdalo Domovinski rat i nacionalne interese i dovelo Hrvatsku u današnje stanje.(mm)

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.