Novosti optužile Škoru za otpremninu na HRT-u od 350.000 kuna

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro reagirao je na novu naslovnicu tjednika Novosti i tekst koji se u njemu nalazi, a sve to kao što je dobro znano se u znatnoj mjeri financira novcima hrvatskih poreznih obveznika.

“Predsjednički kandidat Miroslav Škoro uzeo je krajem 1990-ih od Hrvatske radiotelevizije bogatu otpremninu, iako po mišljenju Državnog ureda za reviziju nije imao nikakvo zakonsko pravo na nju. Nakon samo dvije godine na poziciji direktora Orfeja, glazbene kuće u stopostotnom vlasništvu javne televizije, Škori je 1999. godine odobreno čak 350 tisuća kuna otpremnine, premda je razriješen na vlastiti zahtjev”, piše u tekstu Novosti.

Novosti naslovnica

Povodom ovih optužbi i naslovnice Miroslav Škoro napisao je na Facebooku sljedeći komentar:

Kad ti Pupovčeve Novosti daju ovakvu naslovnicu, to je najbolja referenca da si na pravom putu.

A kad tu naslovnicu temelje na lažima i konstrukcijama, onda je to već posao za moje odvjetnike.

Jasno mi je da se financiraju iz državnog proračuna i da moraju odrađivati prljavi posao za svoje koalicijske partnere, ali raskrinkat ćemo ih na sudu i sav novac od tužbe uplatiti djeci poginulih hrvatskih branitelja.

A brzo će doći trenutak kad će širitelji mržnje i lažnih vijesti biti skinuti s državnog proračuna i prepušteni izazovima tržišta.

(hkv)

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.