Zabrinjavajuća šutnja profesionalnih "zaštitnica" prava žena

Hrvatski novinari i publicisti (HNIP) najoštrije osuđuju način na koji dio medija prati i komentira Mediji i novinesramotni huliganski izgred na Braču u kojemu je na najprimtivniji, ženomrzački način izvrijeđana Janica Kostelić, priopćili su iz udruge.

Pokušaji opravdavanja tog gnjusnog čina "argumentima" da je riječ o političarki, pa je tobože zato dopušteno nasilje javnim vrijeđanjem, kao i pokušaji osuđivanja djelovanja policije zbog postojećih "većih" problema, svjedoče o moralnom dnu ne samo novinara koji tako pišu, nego i cjelokupnih uredničkih i vlasničkih struktura medija koji prenose takva iskrivljena mišljenja.

Također je zabrinjavajuća šutnja profesionalnih "zaštitnica" prava žena koje su propustile javno osuditi ovakvu ženomrzačku medijsku kampanju, kaže se u priopćenju kojega potpisuje Katja Kušec, predsjednica HNiP-a.

(hkv)

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.