Plenkovićev novi savjetnik za medije o raji koja ne konta kako majstor zvuči pametno

Ako se po jutru dan poznaje, onda možemo slobodno reći da je dobro počelo s Plenkovićevim novim savjetnikom za medije Krešimirom Macanom (imenovanje je u tijeku). On je naime izjavio kako Plenković „zvuči pametno“, Ivica Račanali da „raja ne kontra što je majstor htio reći“.

Istina, Plenkovićev novi savjetnik je ovo rekao za bosanskohercegovački medij čiji je dio čitatelja možda navikao da ih se zove „rajom“, no moramo s druge strane primijetiti da u Hrvatskoj baš nismo čuli da je glasače tako itko do sada nazivao. No, sve se uči, pa ćemo i mi nesumnjivo pratiti medijske uspjehe Plenkovićevoga novog stručnjaka za odnose s javnošću, odnosno, kako se to kraće kaže, spin doktora.

A kako Krešimiru Macanu idu spinovi neka čitatelji Račan, Milanović, Josipovićprocjene sami. „Ja sam već bio u vladi Ivice Račana i isti su bili motivi. Shvatite da netko radi posao koji bi mogao promijeniti državu dugoročno na bolje, a loše komunicira svoje poruke. Račan većinu svojih stvari nije iskomunicirao. Danas se neće nužno svi sjetiti da su on i Čačić napravili autoceste o kojima svi pričaju. On je imao tu hrabrost i viziju, ali to nije vezao za sebe jer je smatrao da to radi za Hrvatsku. Kad ste političar, rezultat morate vezati za sebe, jer ako to vi ne učinite, vezat će netko drugi“, rekao je Macan.

Ovo je stvarno genijalna taktika. Hvaliti Račana i govoriti da je Plenković isti on. Glasači SDP-a će biti oduševljeni. I to ne samo ovakvom taktikom, već, bojimo se, i izbornim rezultatima.

(hkv)

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.