Milanovićevo ustoličenje može se pripisati protukatoličkoj i protutuđmanovskoj destrukciji HDZ-a

Svu bijedu vodstva HDZ-a koje sustavno uništava stranku i vodi je u težak slom koji prijeti da se dugo ne oporavi,Jandrokovićne osvoji vlast ili u njoj ne sudjeluje izrazila je izjava Gordana Jandrokovića poslije izbora: “Strategija nam nije bila pobjednička, a bila je desnija kampanja no što je u stilu HDZ-a. Ta odluka bila je na razini stožera, koji je odlučio voditi kampanju. Tražili smo rješenja nakon prvog kruga i pokazalo se da ta vrsta politike, desnija od one koju vodi HDZ, nije bila dovoljna za pobjedu”.

Unatoč tome što je Škoro bio pridobio upravo one desne birače koje su Plenković, Jandroković i društvo razočarali Istanbulskom konvencijom, Marakeškim sporazumom i nepojmljivim zaokretom ulijevo, Jandroković upire prstom u “desniju kampanju” kao razlog Kolindina poraza!!! Tako ostavlja mogućnost Škori ili kome drugome da i dalje računa na nezadovoljnike u HDZ-u razočarane politikom stranke. I potvrđuje da se Kolindin poraz i ustoličenje ateista Milanovića na Panovčaku u Hrvatskoj s 90 posto vjernika i 85 posto katolika mogu pripisati protukatoličkoj i protutuđmanovskoj destrukciji HDZ-a, i onima kojima je za Kolindin poraz kriva kampanja koja nije bila u stilu takva HDZ-a.

 Milan Ivkošić
Večernji list

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.