Orešković i Petrov sastali se u Oreškovićevu stanu?

Premijer Tihomir Orešković izašao je iz Banskih dvora i dao kratku izjavu novinarima, samo nekoliko sati nakon što je HDZ objavio da je pokrenuo postupak njegova opoziva.

Ovo je bitka za Hrvatsku. Čuo sam gospodina Karamarka i njegove izjave. Moja poruka je vrlo jasna - ja sam dobio u Hrvatskom saboru povjerenje i ne bojim se ponovno tražiti povjerenje u Hrvatskom saboru, izjavio je Orešković. Nije odgovorio na novinarski upit čije povjerenje uživa, odnosno da bez HDZ-a ne bi bio predsjednik Vlade.

Poštujem HDZ kao stranku, ali kao što sam već komentirao, gospodin Karamarko je ogroman teret za ovu Vladu, čak i za HDZ, i ja sam uvjeren da će HDZ donijeti pravu odluku, izjavio je Orešković.

Prema informaciji HRTovih reportera s terena premijer Orešković u svojem je domu u Teslinoj ulici u Zagrebu razgovarao s potpredsjednikom Vlade Božom Petrovom.

hkv

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.