Karamarko: osobno sam podnio zahtjev

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa Karamarkoodlučilo je pokrenuti postupak protiv Tomislava Karamarka. Razlog je potencijalni sukob interesa zbog poslovnog odnosa njegove supruge s konzultantom MOL-a Josipom Petrovićem. Ovu odluku povjerenstvo je donijelo jednoglasno.

Karamarko: Nisam veleizdajnik - to govore najveće štetočine

"Pokreće se postupak da se utvrdi je li Karamarko u sukobu interesa zbog poslovnog odnosa Drimije i Peritus savjetovanja koje posluje s MOL-om. Istražit će se je li Karamarko počinio povredu jer je propustio objasniti okolnosti o suradnji Drimije i Peritusa", kratko su pročitali iz Povjerenstva. Budući da je zahtjev za pokretanje uputio sam Tomislav Karamarko - Povjerenstvo je dužno taj postupak i pokrenuti, istaknuto je na sjednici.

Uoči sjednice Tomislav Karamarko oglasio se na Facebooku. Napisao je kako je dobro što će se utvrditi je li u ovoj situaciji riječ o sukobu interesa, a podsjetio je i da je zahtjev za pokretanje postupka podnio osobno.

Hrt.hr

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.