HDZ pobijedio u Stocu

Kandidat Hrvatske demokratske zajednice BiH Stjepan Bošković osigurao je još jedan mandat Izborina poziciji načelnika Općine Stolac.

Općinski odbor HDZ BiH Stolac oglasio se priopćenjem u kome zahvaljuju svima onima koji su dali glas njihovim kandididatima na ponovljenim izborima te izražavaju zadovoljstvo što je nastavak izbornog procesa protekao u najboljem redu.

Općinski odbor HDZ BiH Stolac zahvaljuje svima koji su na ponovljenim lokalnim izborima u Općini Stolac dali svoj glas hrvatskom kandidatu za načelnika, g. Stjepanu Boškoviću i listi za Općinsko vijeće Stolac, na čelu s dr. Kazimirom Ragužem, ostvarivši tako apsolutnu pobjedu HDZ BiH u ovoj Općini - stoji u priopćenju.

Osobito ističu zadovoljstvo što je nastavak izbornog procesa prošao dostojanstveno i u najboljem redu.

S obzirom na okolnosti u kojim su se održavali ovi izbori, ponosni smo što su oni protekli dostojanstveno i u najboljem redu, te zahvalni svima koji su dali svoj doprinos da tako i bude, posebice MUP-u Hercegovačko-neretvanske županije i ostalim sigurnosnim agencijama - priopćeno je.

hkv

 

 

HKV.hr - tri slova koja čine razlikuAgencija za elektroničke medijePrilog je dio programskoga sadržaja "Događaji i stavovi", sufinanciranoga u dijelu sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.