Jednomjesečni istražni zatvor za Marinu Lovrić Merzel

Istražna sutkinja zagrebačkog Županijskog suda Jadranka Mandušić odredila je po prijedlogu UskokaMarina Lovrić Merzel SDPjednomjesečni istražni zatvor sisačko-moslavačkoj županici Marini Lovrić Merzel zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela, izvijestio je Jutarnji list.

Istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke također je određen vlasniku tvrtke IGM Turopolje i predsjedniku Nadzornog odbora Cesta Sisak Silviju Kobešćaku te Bernardu Popecu koji je Županiji prodao zgradu za Prvu pomoć. Po ovoj odluci trojka će provesti mjesec dana u Remetincu, a na ovu odluku postoji mogućnost žalbe Izvanraspravnom vijeću Županisjkog suda.

Dakle, nakon uhićenja u gluho doba noći, što je postupak obično rezerviran za teške i opasne kriminalce, županicu Sisačko-moslavačke županije dostigla je sudbina za koju bi do pred donedavno rekli da je nemoguća - završila je u zatvoru i pored sve zaštite svoje političke Partije. Vjerojatno sad mnogi do jučer u Hrvatskoj nedodirljivi više mirno ne spavaju.(hkv)

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.