Srijeda, 20. svibnja 2020.
HNIP

HNIP: Nužno je poštivanje žrtava Drugog svjetskog rata i poraća u okvirima današnjih civilizacijskih normi

Brine činjenica da Hrvatska nije sudjelovala u potpisivanju "Izjave o 75 godina od kraja Drugog svjetskog rata" koju su potpisale članice EU: Bugarska, Češka, Estonija, Mađarska, Latvija, Litva, Poljska, Rumunjska i Slovačka, zajedno s Državnim tajništvom SAD-a, u kojoj se jasno ustvrđuje kako slom fašizma mnogim europskim zemljama nije donio oslobođenje, nego novi zločinački totalitarizam. (hkv)

Izdvojeno: komentari - reportaže - razgovori - naše teme

Božo Petrov
Politika

Dugi i neuspješni pregovori - MOST samostalno na izbore

Svi 17, 2020
Most ide samostalno na izbore, rekao je Božo Petrov u videoprilogu koji je zajedno snimio s Nikolom Grmojem i vjeroučiteljem Marinom Miletićem. Pregovori s Domovinskim pokretom Miroslava Škore bili su dugi, ali očigledno i neuspješni.(hkv)
Kardinal Vinko Puljić
Bosna i Hercegovina

Podrška Bošnjakinje i spisateljice Katoličkoj Crkvi u BiH

Svi 14, 2020
Spisateljica Mihrija Feković-Kulović, autorica knjiga Živjeti i umirati za Srebrenicu i Manjača, izrazila je podršku Katoličkoj Crkvi u BiH koja će u subotu 16. svibnja u sarajevskoj katedrali slaviti svetu misu za žrtve Bleiburga.(hkv)
Korona
Politika

U 24 sata samo jedan novooboljeli

Svi 15, 2020
U Hrvatskoj je u posljednja 24 sata zabilježen samo jedan novi slučaj zaraze koronavirusom. Preminula je štićenica Doma u Makarskoj. (hkv)