Tko je sve zakazao na izborima

Možete li zamisliti da u nekoj srednjoj školi razrednica uđe u svoj razred i kaže učenicima – Djeco, svi idete na popravni ispit! Ako bi došla prosvjetna inspekcija, brzo bi utvrdila da na popravni ispit idu, ne samo učenici cijelog razreda, već i svi profesori, predavači, uključujući i ravnatelja škole. Tako je nešto nezamislivo.

Ali, to se upravo dogodilo na razini hrvatske države i hrvatske nacije. Od svih političara, svih političkih stranaka, pa i cjelokupno biračko tijelo, uključujući i one koji nisu izašli na izbore, pa sve do još šireg, na popravni ide i cijeli narod domovinske i iseljene Hrvatske.

Ovi parlamentarni izbori pokazali su da je nešto trulo u državi Hrvatskoj, pače još i mnogo šire od toga, da je mnogo toga trulo u državi Hrvatskoj. Dijagnoza – Hrvatska je bolesnik i oboljela je od mazohizma! Uživa samo ako trpi boli i zlostavljanja od svojih partnera, što u njenom slučaju znači - političara i političkih stranaka.

Za to su krivi:

- Cijeli narod hrvatski u domovini i iseljeništvu, jer ne izlazi na izbore, i svojim neizlaskom omogućuje vlast onima koje ništa drugo ne interesira nego gola vlast sa svim privilegijama i sinekurama, uhljebima koje ona donosi. A niti najmanje ih nije briga ni za narod ni za državu ni za iseljeništvo. Umjesto da narod izađe na izbore ili čak i na ulice Domoljubna koalicijai s takvima obrišu pod da se više nikada ne pojave na političkoj pozornici.

- Domoljubna koalicija s HDZ-om na čelu, što se uspavala i nije cijelo vrijeme neljudske vlasti pojedinaca na čelu SDP-a dovoljno i snažno upozoravala hrvatski narod da zemlja srlja u provaliju, što nije upozorila narod da nemaju ništa protiv vlasti socijaldemokracije u Hrvatskoj, ali da imaju protiv vlasti čelnog čovjeka, koji prema općoj percepciji naroda, istaknuto na bezbroj napisa - ne zna ni što govori ni što radi, koji samo baljezega i sramoti Hrvatsku na svakom koraku u zemlji i svijetu. Čovjeka koji prezire sve moralne i ljudske vrijednosti i niti najmanje ne osjeća bilo naroda i države. Čovjeka koji je umišljen u svoju praznu veličinu, koji je izuzetno bahat i neotesan u ponašanju prema drugima – nažalost percepcija je takva kod velike većine naroda. I tu mu se ne može pomoći.

- Članstvo SDP-a, među kojima ima mnogo i učenih i korektnih i sposobnih i poštenih ljudi, što su dozvolili ČlanstvoOvi parlamentarni izbori pokazali su da je nešto trulo u državi Hrvatskoj, pače još i mnogo šire od toga, da je mnogo toga trulo u državi Hrvatskoj. Dijagnoza – Hrvatska je bolesnik i oboljela je od mazohizma! Uživa samo ako trpi boli i zlostavljanja od svojih partnera, što u njenom slučaju znači - političara i političkih stranaka.dovođenje na sam politički vrh takvog čovjeka kome nije mjesto u politici, pa čak ni na razini mjesne zajednice.

- Glasačko tijelo SDP-a jer je znalo da glasajući za koaliciju Hrvatska raste, ne glasa samo za socijaldemokraciju, već najviše glasa za još jedan mandat čovjeka koji po svojim mentalnim i drugim sposobnostima nikada ne bi smjeo biti premijer, niti bi to igdje mogao biti osim u Hrvatskoj, a o njegovoj socijaldemokraciji u njegovim postupcima nema niti najmanjeg traga . Čovjeka koji je vrlo opasn u ovim nesigurnim vremenima i opasnostima koji Hrvatskoj neposredno prijete.

- Grupacija MOST na čelu s gospodinom Božom Petrov što žive u iluziji da je moguće formirati Vladu putem velike koalicije SDP, HDZ, MOST. Tvrdnja koja graniči sa idealizmom i naivnošću u politici, kakva nigdje nije moguća ni dozvoljena. Tim činom pokazuju da ne stoje čvrsto na zemlji već lebde u zraku i nisu realni i prizemljeni. Politika je vražji zanat i ne uči se na vjeronauku, i naivnosti u politici nema niti smije biti ni najmanje mjesta, uvaženi gospodine Petrov.

Svi pali na ispitu

Svi smo pali na ispitu parlamentarnih izbora, bez iznizimno svi, cijela nacija je pala, kao politički nepismena i nekoherenta.

Političkii zreli narodi poput Izraelaca i brojnih drugih u politiku uljučuju najveće mozgove svog naroda. Uključuju ljude koji su sposobnii predviđati i za svaku soluciju unaprijed imaju pripremljen politički odgovor. Ne smiju nikada ostati zatečeni.

A mi, u našoj politici, u svim strankama bezinimno, nemamo niti jednog analitičara koji bi upozoravao na neposrednu i daljnju budućnost, koji bi upozoravao na opasne procese već u njihovom začetku i koji bi predlagao njihovo momentalno gašenje.

Upravo sam u svojoj Knjizi CODEX MORALIS CROATICUM zato i predložio osnivanje Ministarstva domovinske RezultatiRezultati nedavnih parlamentarnih izbora su prava katastrofa za Hrvatsku, doimlju se kao da je oluja poharala sve nasade, a ostala su samo politička strašila, koja tvrde da su ona tako pobijedila i da nema povratka na staro!sigurnosti i informiranja, koje bi u sebi i oko sebe sakupili cijelu hrvatsku nacionalnu pamet i znanje u cilju očuvanja opstojnostri države. To bi bilo najvažnije ministarstvo i trebalo bi ga momentalno osnovati po uzoru na državu Izrael i neke druge države.

Političke brbljarije, političkih nedozrelih ljudi i u SDP-e, HDZ-u, a posebno i u MOST-u, pokazuju da je jedino rješenje – popravni ispit za sve, ponovni izbori.

Trebamo političare koji će otrijzeniti narod, koji će narodu otvoreno reći – ili svi izađimo na izbore, ili nas čeka propast. Ovo su sudbonosni izbori. Kao što reče sv. Pavao – sve što nije u sebi složno, osuđeno je na propast.

Rezultati nedavnih parlamentarnih izbora su prava katastrofa za Hrvatsku, doimlju se kao da je oluja poharala sve nasade, a ostala su samo politička strašila, koja tvrde da su ona tako pobijedila i da nema povratka na staro!

Jadna naša Hrvatska, sirotico što si doživjela!?

Mile Prpa

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.