Hrvoje Hitrec: Hoćete li biti kandidati za zastupnike u Saboru?
Poruka i preporuka svim članovima Hrvatskoga kulturnog vijeća

Poštovane članice i članovi Hrvatskoga kulturnog vijeća,

Hrastkao što Vam je poznato, Hrvatsko kulturno vijeće je – Vašom odlukom na zadnjoj Godišnjoj skupštini HKV-a – postalo sastavnicom političkoga pokreta HRAST (Hrvatski rast). Budući da se bliži vrijeme predizbora koji su jedna od bitnih novosti koje HRAST unosi u politički život RH, a koji su bili najavljeni već svršetkom prosinca prošle godine u vrijeme pojavljivanja HRAST-a na političkoj sceni, molim Vas da dopisom (e-mail) na adresu HKV-a izrazite svoju želju da se nađete na izbornim listama HRAST-a. Na taj ćete način biti uvršteni u širu listu kandidata, koja će biti temelj konačnih lista, nakon što glasači u pojednostavljenim predizborima izraze suglasnost oko Vaše kandidature.

Molim Vas da se javite što prije, na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

S poštovanjem,

Hrvoje Hitrec, predsjednik HKV-a

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.